onsdag 23. mars 2011

innkjøp i hovedstaden

Vel fremme i Oslo ble det et lite besøk i en herlig butikk jeg har savnet. Min fantastiske flotte mormor har kjøpt disse tingene til meg fra Søstrene Grene. Måtte jo en tur innom der når jeg var i Oslo etter å ha hørt rykter om noen skjønne cupcakes! Men det var ikke bare noen små cupcakes som ble med hjem nei.. Handlekurven ble raskt fyllt opp av de herligste ting! Har ikke jeg verdens beste mormor?
Herlig innpakkingspapir med sopp&ugler, prikkete(!) servietter og ny diktbok :)
Måtte jo bare ha med de skjønne sopp tallerknene også.
Pastell-rammer som jeg skal bruke i mitt nyeste prosjekt! Følg med for å se, det blir jo enda et kreativt prosjekt jeg krysser fingrene for at jeg får til. Og nye melaminskjeer i herlige farger! Ble noen melamin-kjøkken redskaper også.
Herlig, liten vase og babuska plaster! Syns boksen er så søt!Og så de søteste cupcakesene som endelig er mine! Og ny kopp til "jeg-er-en-søt-kopp-samlingen"
Og tilslutt en herlig kasse som jeg fikk av min kjære tante, som jeg tenker å ha på kjøkkenbenken. Den har kritt tavle på begge sider - og jeg lurer på om den trenger en liten makover for å passe helt inn...


- Hva syns du om innkjøpene mine?


4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei på deg!
Fant bloggen din på NIB sine sider, herlige bilder du viser her, og fin blogg har du også!♥
Jeg har også vært på søstrene og shoppet litt..
Har cupcakes, rammene, og plastrene du viser her.. Koster jo slik og ingen ting, og så herlige farger og design :)

Ha en flott onsdag!♥

Klemmer fra Ida
(Interiør drops)

anniken sa...

Fine ting! Er innom her hver dag jeg, Thea :)

Marte Katrine sa...

Så fine ting, og fine bilder :) De skal snart åpne Søstrene Grene butikk her jeg bor, det blir farlig for lommeboken ;)

Linda Camilla sa...

Såååå masse fint du har kjøpt deg! Gurimalla :)
Jeg likte så godt skjeene dine, særlig de mintgrønne! Hvor har du fått tak i de, tørr jeg spørre? :) muffinsen og muffinskoppen eier jeg også, de er sukkersøte! Jeg kjøpte muffinsene mine i en utenlandsk nettbutikk for halvannen år siden, og betalete massse i toll og porto (selv om det var verdt det) så jeg ble litt paff når de plutselig stod i vinduet på Søstrene Greene for en så billig penge. Menmen..litt bomkjøp for min del der ;)
Ha en finfin kveld!
klem lillemy