mandag 8. august 2011

Velkommen inn til....


Uglebo! 

Da var det klart! Jeg har endelig klart å bestemme meg (eller har jeg det?) og jeg gikk for Uglebo. Syns det var lett å huske, klinger flott og jeg begynner å få følelsen av å bo i et uglebo, tihi.

Jeg har hatt en lang feire. Eller, ferie og ferie, men en sommerpause fra bloggingen. Jeg har jobbet masse (til og med fått meg ny jobb - som er helt fantastisk og jeg må avsløre i eget innlegg tenker jeg) og nytt sommerdagene i Bergen. Det er forferdelig hva som har skjedd i Oslo, jeg sto ingen av de omkommne nærme, men det var noen tunge dager Norge måtte gjennom. Og jeg er så stolt av oss.

Det har skjedd masse - ikke her i hjemmet vel og merke - og jeg valgte derfor å sette alt med interiør litt på pause. Men dette kan jeg smile av fra tiden som har gått;


                   ♥ Besøk av verdens beste onkler

              ♥ Vært hus- og hundepasser ute på idylliske Os i hele 2 uker

              ♥ Ny jobb!

              ♥ Mannfolket setter seg på skolebenken igjen - på filmlinjen!

              ♥ Uglepost (gleder meg til å vise dere!)

              ♥ Sol!Jeg håper dere har hatt det like fint som meg, og jeg gleder meg til å kunne ta opp bloggingen litt igjen. Jeg har mange ideer som jeg ønsker å gjennomføre - og vise! Også gleder jeg meg til å ta rundturen rundt og se hva jeg har gått glipp av hos alle dere andre flotte bloggere der ute.

Nyt dagen!


1 kommentar:

Skjerstad sa...

Uglebo var et fint navn syns jeg :) Digger ugler . Fin sommer du har hatt :)

Klem fra Janne