fredag 9. desember 2011

ny vri


Vi har fått oss nytt "skostativ" i gangen. Det er to gamle koffert jeg har fått av min kjære mormor og de passer kjempefint til å ha skoene våre oppi! Er ikke de gamle klistremerkene skjønne? Jeg håper på større samling etterhvert så den kanskje kan bli litt høyere. (og få plass til alle mine 50 par sko)

Stakkars kaffimannen. Hver gang han er lenge borte eller kommer sent hjem er det noe som har blitt flyttet på eller endret på. Det kan ikke være bare bare å være sammen med en interiørgal. Tenk så mye han må omstille seg! Han går for eksempel fortsatt i feil skap på kjøkkenet når han skal ha kopper. Og det er et par måneder siden det skiftet. sukk. han er det fineste jeg har.

Hvordan ser ditt skostativ ut? Er det et stativ, eller har du brukt andre måter?5 kommentarer:

Gamletingretten.blogspot.com sa...

Så morsomt og ikke minst koselig :) Mormors gamle reisekoffert ;D Skostativ eller steder å lagre sko får man aldri nok av.. En egen garderobe hadde vært noe :D Ha en fin kveld! klem fra AM

Henriette sa...

Så koselig! Kjempe lurt! Jeg har et skoskap i gangen. Der har jeg iallfall plass til de mest brukte skoene :) vi bygget om boden inne til garderobe/oppbevaringsrom, så jeg har også en stor Expedit hylle der med skoesker i noen av rommene. Ha en strålende kveld! Klem Henriette

Barbros lille atelier sa...

Så lurt og stilig! Oppbevaringsplass til sko er alltid en utfordring. Jeg fant faktisk et lite og nett skoskap for ikke så lenge siden på Ikea, som passet akkurat inn i hjørnet i den lille gangen vår. Ikea er helt genialt:-)

Kine sa...

hihi søte kaffimannen! min ser også i feil skap :)
Her har vi et skoskap med mine sko, de andres står på rekke og rad, eller de er vel slengt rundt før jeg kommer og rydder :-)

Duse Pasteller sa...

Fiiint!
Elsker gamle kofferter, de kan liksom brukes til alt:)