mandag 16. januar 2012

Dyreputer


(Uglepute fra Kremmerhuset)

Som at det er reine dyrelivet i sofaen og ikke dyre puter altså. Jeg og kaffimannen kan snakke lenge om orddeling (hehe, jeg måtte faktisk google det for å sjekke om det var riktig.) Med andre ord, det er ikke min sterke side.

Men nå var det tross alt putene det skulle blogges om. De er splitter nye og veldig fornøyd plassert i sofaen av uglefrøkna. Jeg retter de liksom ut hver gang en person reiser seg og sommerfuglene er trøkka ned i sofaen. Småsprø? jeg nei?


 (Sommerfugler og marihøne fra hm.com)


Du har kanskje lagt merke til at det ser veldig forskjellig ut her inne på Uglebo fra dag til dag. Det er fordi jeg er en såkalt vinglepetter, jeg referer til forrige innlegg, og hater alt som har med design og html å gjøre akkurat nå. Blogger har nemlig kommet med nye templates og jeg liker den dynamiske visningen veldig godt. Men man kan jo ikke endre noe selv? Og hva som verre er, hvor er det blitt av følgerboksen og muligheten til å linke til andre flott blogger? æsj.

Så om det skulle se litt forskjellig ut her fra dag til dag så er det bare jeg som prøver meg frem.4 kommentarer:

Gitte sa...

Bare innom en liten tur for å ønske deg en fortsatt fin mandag!

Klem Gitte

Anonym sa...

Fine dyriske puter!

Har ikke selv så mye av det
her hjemme, men synes det er
veldig fint, så kommer kanskje
noe her også etterhvert! ;)

Synes bloggen din er fin jeg! :)

Mange klemmer

Vigdis sa...

Fine puter! Og jeg liker bloggen din som den er. Enig ang de dynamiske visningene...

Mie fra Mies Mirakler sa...

Tusen hjertelig takk for de fine tingene jeg fikk av deg ♥ fikk endelig hentet dem i kveld :D har skrevet om dem på bloggen nå :) *♥*