mandag 8. oktober 2012

En evighetskule skal jo vare i en evighetSå var jeg her da. igjen. Med nytt mot og nye tastende ord som blir til setninger på en skjerm. I ekte melankolsk stil. Glem angsten for sosiale medier og gå å del litt av degselv med verden. Brett ut litt om degselv på det store internettet, så føler du deg bedre. Gi etter for eksponeringsbehovet så har du fått vist deg. Kommet litt lenger. Eller? For kommer jeg egentlig noen vei? Jeg utretter da ingenting med dette. Og jeg må jo utrette noe. Det er jo det som er meningen. I følge alle andre.

Vi flyttet. Kaffimannen og jeg. Vi flyttet fra det idylliske interiør-hjemmet til et trangt Harry Potter-kott i byen. Vi har insekter som husdyr og sykehusgul farge på veggen. Så jeg ga opp. Interiør-frøken? jeg? neppe. Men jeg har aldri vært lykkeligere! Det er vinflekker på bordet og naboene rett over oss holder ommøblerings-fest på lørdager. Folk som går forbi vinduet syns det er aller gøyest å titte inn og skrike av fulle lunger som et slags markerings rituale, tror jeg. Pizzabudet komplimeterer den søte gaten vi bor i, og jeg nikker og smiler og tenker at du skulle visst hvor mange edderkopper og fulle folk som følger med, du. Men jeg smiler.

Jeg blir så misunnelig på folk som vet hva de vil i livet. Og jeg blir så sint på megselv når jeg lar andre putte meg på som en tøffel, tråkke på meg og smile det største smilet samtidig. Jeg er da ikke dum. Men i en lang periode har jeg latt noe styre meg. Styre valgene jeg har tatt. Angsten tok for mange valg på mine vegne og dyttet autoriteten lenger bak. Helst vil jeg la drømmene mine ta valgene fremover.

//Nei, det blir ingen syteblogg. Skal ha med obligatoriske kafebesøk-bilder og gule-blader-på-bakken bilder.

4 kommentarer:

Mariell - T r e f e m 8 b l o g g e n sa...

Så hyggelig å se deg på bloggrollen!! Det er vel med blogg som med resten av livet, av og litt på. Håper du orker å være litt på nå fremover:) kos deg med gule vegger og fulle folk, klem

Tine i Rosablokken sa...

Nei så bra overrasket jeg ble nå :-)
Tror jeg skjønner hvordan du har hatt det, slitsomt, men nødvendig å få tatt et oppgjør med slikt tull!

Gleder meg til kafebesøk bilder og andre ting her i fra :-)

Ha en strålende dag :-)

Siv Annette sa...

Jeg har flere ganger trykket meg inn på bloggen din, i håp om nye innlegg. Og når jeg leste dette ble jeg så sint og trist. Jeg har selv blitt tygget på å spyttet ut for så å måtte stable sammen restene av meg selv, det har vært vondt og grusomt, men disse årene ville jeg aldri vært foruten! Jeg vet ikke helt hvor jeg vil med denne kommentaren, men jeg håper du lar drømmene styre valgene, jeg håper du klarer å ta godt vare på deg selv, jeg håper du klarer å se at ting blir bedre, mye bedre faktisk, og jeg håper du innser hvor god du egentlig er!

Anonym sa...

Jeg er sikkert litt seint ute med å si dette, men JEG har i alle fall savnet bloggen din veldig. Jeg var redd for at du hadde lagt opp for godt. Så nå ble jeg veldig glad for å se nye innlegg fra deg. Jeg synes du er kjempe flink. Du er kreativ og nyskapende. Jeg håper du ikke fortsatt synes alt er for håpløst akkurat nå, men det er lov å ta jeg en timeout. Som min søster alltid pleier å si: "Det ordner seg for snille gutter og jenter". Og jeg er ganske sikker på at du er i "snill jente"-kategorien.
Lykke til med nytt hjem, livet og bloggen.
Klem fra Caza