fredag 25. februar 2011

intellektuell oppbevaring på badet

Jeg ble sendt hjem fra jobb idag etter litt oppkast på personaldoen, så nå sitter jeg på den klamme, svette Bybanen for å utnytte det gratis nettet deres ettersom vårt har levd sitt eget liv det siste døgnet. Jeg
skal spare dere for snørr og slim ogsånt, men heller vise dere det nyeste tilskuddet på badet. Imorgen har jeg en liten vakt på jobben - så da skal jeg vise dere alle de skjønne nyhetene som har kommet!

Evig optimist som jeg er hadde jeg kjøpt to kurver til å ha i en hylle, men de gikk akkurat ikke inn. Og badet er jo stedet hvor gubben (javel og jeg) liker å innta den daglige intellektuelle dosen av bøker; men disse blir jo gjerne liggende å flyte rundt på badet, gjerne med et vått fotavtrykk på. Så jeg tror denne kurven har funnet sitt nye kall: å holde orden på bøkene.
Hva syns du? Jeg er ikke så fan av det svarte boss-spannet når vi har brunt bad, men det ble kjøpt da vi bodde et annet sted og for å nevne det var den litt dyr. Så jeg har ikke fått meg helt til å kaste den heller..Den er fra Ting om noen skulle lureJ

hehe, ja det er serien M det går i. Da blir det mye humring på toan!


-       Har kurven funnet sin rette plass her tror du?
-       - Leser du M?
-       - Vis meg badet ditt!!!

3 kommentarer:

hege sa...

Skal starte oppussing av bad til våren,så er inne å myser på ideer:)Liker smaken din veldig:)skal legge inn bilder når vi starter.Men tar gjerne imot tipps:)

Solstrålå sa...

Ja lesestoff på badet er et must!!
God helg og goe klem fra Sol

epa sa...

Utrolig fin blogg dere har! Også ser det ut som at dere har det veldig fint og!

Kremmerhuset er et must ;)