mandag 28. februar 2011

Thea prøver seg på ting hun ikke kan

Igår begynte jeg å føle meg myye bedre og tok fatt på søndagen med mye mot. Jeg ble så ivrig på å leke hønemor at jeg skulle bake brød og lage middag til gubben. Det ble selvsagt nøye dokumentert ettersom jeg ikke er noen mesterkokk - og jeg kniste litt formegselv da jeg tok bilder av noe så vanlig som å lage middag. På menyen sto kjøttboller&pasta med foccacciabrød!!

Jeg kjøpte selvfølgelig en 1-2-3 miks og kniste enda mer da jeg skjønte at vi ikke har gått til innkjøp av noen bakebolle enda..Så det ble en kjele!

For meg er det viktig å ha oversikt når jeg skal multitaske! Derfor legger jeg alt jeg trenger på benken og da lå det jo liksom der å poserte...Mens kjøttbollene lå i pannen og kosa seg, så kuttet jeg opp brokkoli. Eller det så ut om en massakre av brokkoli på kjøkkenbenken kanskje....


Ikke har jeg gått til innkjøp av noen former heller....Så det ble hjerte-brød!! Formen har jeg fått av min kjære tante til jul og den kom godt med.OG.....VOILA! Det ser kanksje ikke så delikat ut, men gubben gaflet det i seg og rapet høyt etterpå - og det tar jeg som et godt tegn. Klapp på skulderen til Thea!- Kan du lage mat?


2 kommentarer:

madelen sa...

Så jo ut som du kunne dette da :)

Theamor sa...

hehe, takk! Jeg har lært å lage mye når man flytter for seg selv egentlig. Det er jo litt gøy og! Men her må jeg ha vært heldig :P