søndag 27. mars 2011

sjokoladeterapi

uff, huff og fysjameg. Jeg skal aldri undervurdere yrket barnehagetante igjen. Jeg har sett og oppført meg som et skutt rådyr denne helgen - rett og slett trengt å lade opp batteriene. Jeg har tatt masse bilder til bloggen, men kom aldri så langt med å faktisk legge det ut så dere kan se at det fortsatt er liv bak vinduer og dører i Skjoldlia.

Det aller kjæreste jeg har, Benjamin, har stått på scenen denne uken i premieren på Unge H.C Andersen. Jeg har sitti(sittet, satt - hvordan i all verden bøyer man dette verbet?) på første rad og trippet som en skolejente og rødmet om han bare såvidt tittet i min retning. Jeg er en ekte teaterjente selv - og det å se sin kjære i hovedrolle på scenen er helt fantastisk. Tenk at han går hjem med meg om kvelden!

Greit, jeg innrømmer at siste uken ikke har vært glasert med sjokolade. Det har vært stress, dårlig tid og jeg har hatt lite tro på megselv og bloggen. Da er det godt å ha en slik snill mann, som kjenner meg og tilbyr endeløs trøst og så mange klemmer jeg bare orker. En dag jeg kom hjem fra jobb og hadde passet et visst antall turbounger, fikk jeg en liten trøstepremie jeg hadde ønsket meg (vi er litt barnslige her i huset).


Det var godt å gumle sjokoladeegg og ligge i fanget på en sånn dag. Og det er en Ole Brum skål du ser!

Men etter en god natt søvn kjente jeg motet komme snikende tilbake og det begynte å klø i fingrene etter å rydde opp i heimen etter en hektisk uke. Jeg brettet armene opp, ryddet og vasket, stappet støvsuger kontakten i og.......poff! der sa den hadet, god natt og takkforseg. Så selv så sliten jeg var etter rydding og vasking, småløp jeg ned til Europris og kjøpte den billigste støvsugeren de har, strevde med å bære den opp alle oppoverbakkene på vei hjem igjen - slik at heimen kunne stråle når B kom hjem fra teateforestilling.


Møt Melissa - vår hybelkanin-utrydder. Velkommen skal du være!

Fy så godt med rent hjem! Og ja, jeg er sånn person som tømmer støvsugerposen og bruker den om igjen.

Det er så mye jeg har å vise dere. Jeg må bare organisere meg litt først, og jeg føler at alt som skjer av både blogging og kreative prosjekter bare skjer halvveis. Så nå har gubben dratt ut for å synge på scenen, og jeg skal sette meg ned og være litt kreativ og øve meg på veien til å bli en ekte bloggfrue.


Dette bildet ble tatt rett før jeg slukte det siste egget også.
Den nydelige skålen har jeg fått av tante, og den er meget gammel. Fra en oldemor - var det ikke så?


- Hva er din terapi?

1 kommentar:

The Smiths sa...

Enig i at sjokolade kan være litt terapi noen ganger=) Syns også blogging og pusse opp / pynte hjemme er litt terapi. Få tankene over på noe annet, og gøy å prøve å være kreativ. Den blå bollen var forresten kjempe søt. Du har så utrolig mye fine småting=) Ønsker deg en fin søndag! Klem