mandag 11. april 2011Ohyes, dymo is in tha house! Har hatt en liten crush på denne flotte maskinen en stund og nå som penga ruller inn på konto sto det først på innkjøpslisten. nesten. Det tok en stund før jeg fant ut at de solgte den på Clas Ohlson nemlig - men jeg kom nå ut derfra med et lykkelig glis klistret i trynet. Jeg er blitt en dymo-eier!


Vel hjemme med maskin i hus, har jeg gått en smule amok kanskje - og disse flaskene var førstemann ut.


Boksen står fortsatt å lyser så fint opp på kjøkkenet og gjør oppvasken litt mer fargeglad :D


Norgesglassene jeg kjøpte på loppis her om dagen har blitt vasket og markert! Har lenge ønsket å gjennomføre denne ideen, så det var godt å kunne sette en strek over det i prosjekt-boken.

Men nå har det liksom stoppet litt opp. Jeg har nemlig ingen kasser å markere, så jeg står litt i stampe. Har veldig lyst til å lage et stilig bilde.7 kommentarer:

skjerstad sa...

Dymo er kjempetøft :) Jeg viste ikke at de solgte de på Chlas Ohlson .Jeg har en gammel maskin , men jeg mangler bånd. Skal ta den med dit og høre om de passer. Jeg så på en bruktbutikk i Trondheim (etterminmorfar.blogspot.com) for litt siden . Et bilde som det var dymo på , det sto : Jeg er så glad i deg :) Syns det var helt skjønt !Tusen takk for at du vil følge meg :)
Klem fra Janne

perler på en snor sa...

Så fin og kreativ blogg du har! Sånn dymo-maskin har jeg nettopp kjøpt meg, veldig stilig.
Jeg legger meg til som følger hos deg jeg:)
Tusen takk for koselig kommentar hos meg:)

Fjordlykke sa...

Ååå sånn vil jeg også ha! Og nå vet jeg hvor jeg kan få tak i den. Fantastisk:) Takk for tips, og for hyggelig hilsen forresten!

Nydelig blogg du har!
Klem:)

mona.z sa...

Så stilig det ble...du kan godt komme hjem til meg og ta med deg dymoen;)

Anniken sa...

Så fint :) Du er jo Candy!

PillePalle.... sa...

Så kult med DYMOen!
Klem, PiPa

Mia sa...

Dymoe er et must!!
Kom over bloggen din og her var det mye inspirasjon. Likte veldig godt de to flaskene med skylle middel. Legger meg til som følger.

Hilsen Mia