søndag 17. april 2011

Ohyes. Idag er det bare kos som står på agendaen - basiluskene lar meg nemlig ikke få fred. Min kamp for å bli frisk er ikke over. Igår kjøpte jeg nye vitaminer, tante! Jeg fortsetter å helle i meg liter av te, noe som resulterer i at jeg tilbringer fryktelig mye tid på toalettet (les: ingen blogging altså.) Men noe hekling blir unnagjort. 

Problemet mitt er bare at jeg aldri vet hva jeg skal begynne på! Jeg har flere ideer som svever løst rundt i hodet - og idag bestemte jeg meg for å få noen av dem ned på papiret. Jeg lider nemlig av liste-mani og alt som skal gjøres må systematiseres, organiseres og arkiveres før noe faktisk blir gjort.
Jeg har en ny bok for anledningen, som jeg har fått av min kjære mormor, og idag ble den pimpet opp med dymo maskinen. Utenpå står det "Prosjekter" og inni står skrevet et fint ordtak.


"Mal ikke morgendagens skyer på dagens himmel"


Utrolig fint ordtak som jeg burde tenke over litt oftere..
Jeg har forferdelig lyst til at dette skal bli nok en "kreativ søndag", men da må både energien og motivasjonen melde seg straks! Materialer mangler det jo egentlig ikke, igår dukket nemlig noen gratis tapetprøver opp i postkassa, og se så lekre!;


De kostet meg ikke en krone og er herfra.
 Videre koster det 20,- per prøve - og det er jo ingenting!

Men nu skal jeg tilbake til teen min og den lekre gubben jeg er så heldig å få kose litt på. Det mangler på påskestemning her i heimen, men noen skjønne påske-harer har dukket opp! De er sponset av mormor fra Søstrene Grene :)


Melaminkopp fra Clas Ohlson til 10,- !!! Kupp!


- Er du ofre nødt til å skrive ned ting du må/vil gjennomføre?


5 kommentarer:

The Smiths sa...

Veldig bra ordtak, som kan være bra å huske på i hverdagen=) Elsker tapeter, og tror vi har litt samme smak. Jeg bestilte også to tapetprøver som jeg fikk for en liten stund siden. Den ene var den rosa med fugler på, den andre var nesten lik den blå med roser (men jeg tok rosa med roser)- artig! God bedring! Klem fra meg.

Li/Småtingene sa...

Hihi - kjenner meg veldig godt igjen i listemanien!!! Har lapper rundt omkring overalt; nå også på nett (stickynotes på igoogle - genialt!). Det må liksom skrives opp først...

Hentet min tapetprøvepakke i går - ti prøver til den nette sum av 100,- kr. :) Genialt, det også! Fikk PIP-tapet i tre farger, det er bare så lekkert... Men vet ikke helt hva jeg skal bruke det til ennå, da...Får følge med her hos deg; du har så mange gode idéer! ;-)

Ha en fin søndagskveld, og ei herlig påske!

:-)

Elisabeth sa...

Heisan!

Ja, lister må til, titt og ofte, ellers bare surrer tankene i hodet! Jeg har også så mye jeg vil ha gjort, men litt vanskelig å komme i gang, av og til!

Ønsker deg en kreativ søndagskveld da!

Klem fra Elisabeth.

Barbros lille atelier sa...

Jeg tror ikke jeg har blitt ordentlig voksen, for jeg har nesten aldri lister på noe som helst - ikke når jeg går og handler en gang...

Karianne sa...

Ikke ei eneste liste her, men så går det også litt på halvt hold noen ganger. Hehe. Fin blogg, jeg har lagt meg til som følger!