søndag 24. april 2011
Påsken kom nå hit også, om ikke den var litt smertefull til å begynne med. Det er visst ikke lov å gjøre noe som helst i påsken, busssjåfører skal heller ikke gå på jobb tydeligvis. Jeg måtte være på plass 2,5t før butikken i det hele tatt åpner på grunn av det dårlige kollektiv-tilbudet. Etter en time på bussen hadde jeg planen klar; jeg hadde pakket et teppe, joggebukse og en bok i sekken - og skulle legge meg på lageret. hehe. Men tror dere ikke at senteret var stengt selvfølgelig? Alle innganger. Jeg gikk nemlig rundt senteret 2 ganger å sjekket..


Men matbutikken åpner en time før alle andre butikker og jeg fikk med meg litt påskekos hjem. Tre påskeliljer (den forrige døde jo), maasse godteri og ugle film!
Legenden om vaktuglene  <3

Det var ikke lite overraskende at det kom mange innom butikken og spurte etter påskeegg. Vi var tomme selvfølgelig og jeg var over hele senteret for å finne lillakartong påskeegg - og fikk det siste på narvesen. Puh! 


Så jeg la de likså godt til pynt i skålen og prøver med en påskelilje til som jeg setter litt bort i vinduet for å "lufte" den litt stakkars. Uglefatet er på plass så jeg alltid kan se det, og for anledningen henger det egg på den malte grena.


I påsken er det jo ikke lov til noen ting. Visste du at man ikke skal strikke, hekle eller sy for eksempel? Dette er fordi Jesus ble stukket med pinner når han hang på korset.
Men dere, ingen mann som levde for så lang tid siden skal hindre meg i å hekle i påsken?? Så jeg har visst krenket Jesus med en heklenål i år. Men noe annet kreativt ble det også tid til. Jeg lagde en artig påskekreasjon i lillapåskeegg-kartongen :) Star Wars kunsten er Benjamin sitt prosjekt - og jeg elsker det!! 

Nu skal jeg vaske malingen av fingra - vi har nemlig et nytt møbel i hus!
4 kommentarer:

Marte sa...

Heisann!:)

Denne bloggen var ny for meg, så fin den er!!

Du spurte hvor du kunne finne de søte cupcakesene som jeg hadde på bloggen, mener i alle fall Ica, meny og diverse skulle få de inn i mai, så da er det bare å speide i hyllene;))

Ha en fin siste påskedag!

Marte

Lulle og Laban sa...

Hei Thea!
Så fin blogg du har :O) Jeg skal lese mer i morgen. Ville bare inn å si tusen takk for koselig hilsen inne hos meg. Det setter jeg stor pris på.

Nyt siste påskedag i morgen :O)

Nattaklem Carina

Rosa sa...

Hehe, det er ikke lett å gjøre alle til lags, vet du;-)

Digger lillapåskeegg- kartongen din, fiiiin!

Kos deg denne siste påskedag, det skal jeg også gjøre nå:-)

Klem, Rosa

Haust sa...

Koselege foto av kreativ påskepynt!

Ellers trur eg ikkje Jesus har noko i mot at du har hekla i påska - og heldigvis lever han enno! ;)

Ha ei god veke sist i april! ♥