tirsdag 19. april 2011

loppemarked-funn!

Idag sto vi opp til deilig påskesol, jeg lagde deilig påskefrokost og vi nøt deilig påskeferie :)
Her er også beviset på at vi får i oss vitaminer om dagen, og jeg griset masse med appelsin ved siden av.
  Gul mat er visst greia nå!


Etter å ha latet oss litt og slikket C-vitamin fra solen, gikk jeg i gang med oppdrag sporing av pakke. En pakke som kommer langveis fra, fra verdens beste tante&mormor i hovedstaden.
 Den hadde ankommet Skjold den samme morgen, og jeg gikk i gang med å lure printeren vår til å spytte ut en hentelapp til meg. Blid og fornøyd droppet jeg jakken og småløp til butikken med den fine blå hentelappen min (tomt for sort blekk, og jeg kunne ikke gå hele dagen og vite at pakken min lå et par hundre meter bortenfor huset vårt?).

Pakken jeg bar hjem (neida Benjamin bar hjem), så sånn ut:


Spent som en unge ble pakken revet opp! Jeg lukket den faktisk igjen for å ta dette bildet, jeg ofret ikke bloggen en tanke.

Og i pakken lå det mye stas!! En ordentlig påskepakke - med noe nytt, noe gammelt og noe søtt :-)
Den traff meg rett i hjertet og her ser du hvorfor.

En ny, herlig boks i blafre-samlingen min! Jeg vet akkurat hvor jeg skal ha den, men det må vises når brikkene faller litt på plass.. Jeg har ønsket meg den - den er jo myk pastell brun&lyseblå (akkurat som bloggen om dagen!) så jeg har et ord å skrive: ELSK! Herlig Blafre-kort med søte ord inni fulgte med! Mye deilig påskegodt lå med også, namnam! De slukes forresten i skrivende øyeblikk.

Og se på disse nydelige sink telysestakene!! De kommer til å passe perfekt i vinduskarmen. De kom i tre forskjellige størrelser, så jeg tenker å henge en ett koselig sted kanskje.Og nå til årets loppemarked-kupp dere, som Skjoldlia 10 er så stolt av å presentere; et deilig Pat Albeck retro fat - i UGLE!! Hallo, den passer helt perfekt inn i heimen og ikke minst i mitt hjerte! Tenk at jeg er eier av et så flott samleobjekt - men jeg skal ikke ta æren. Det ble kjøpt av min kjære tante og mormor - og prisen er til å knipse med mynten og glise bredt av. Jeg føler meg så HELDIG!


Velkommen skal du være i Skjoldlia!

Jeg svever litt på skyer etter å ha fått en så fin pakke i posten, har ikke jeg verdens herligste familie som også er følgere av bloggen og gir meg mengder med inspirasjon? Mye har blitt til med hjelp og tips fra andre og det er jeg veldig takknemlig for. Jeg elsker å bli tipset om forskjellige ting og det fører alltid til nye ideer og inspirasjon.

Vedlagt lå det også med et gammelt bilde. Bildet er av min kjære avdøde Oldemor og vofsen til meg og mamma (som nå storkoser seg hos familien Skavhaugen i Porsgrunn:)). Bildet lyser av kos og glede og er et fint minne å tenke tilbake på!Ønsker dere alle en GOD PÅSKE :)

- har du noen Pat Albrick retro ting, eller andre samleobjekter du er glad i?
6 kommentarer:

Birte sa...

Flotte Bilder..


God Påske..

Klem Birte

Beate sa...

Hei:) Ja sant:) Hadde eg hatt litt meir iver etter å pynte til påske (eg er heller begynt å pakke ned ting, sidan dette berre er eit mellomstopp til me får ferdig huset)

Så koseligt det var hos deg:)

God påske

Rosa sa...

Så fin blogg!!! *liiiiker*
La meg til jeg, gleder meg til å følge deg videre:-)

Kos deg masse med pakken (nam, nam) og ha en riktig god påske!

Klem, Rosa

Lotta sa...

Olala.. Hvilken uglefin blogg!!! Vasen min er kjøpt på sprell g er fra house doctor. Saa fin logo du har. Eller header heter det kanskje. Laget den selv? Jeg skal kanskje åpne nettbutikk og jeg drømmer om en logo med ugler.
Send meg gjerne en mail om hvor man kan faa tak i slike uglefine bilder? Lottadanielsen@ hotmail.com

Klemmer

★ Ninas blogg og Super-Lille ★ sa...

Så søt blogg du har!
Flere som er frelst av Blafre, ser jeg :)
Har matbokser og drikkeflasker til barna i samme design.

Ha en fortsatt fin påske :)

Nina

Bekka sa...

Hei :)
Takk for koselig kommentar hos meg - og så gøy å komme over en frisk og fin blogg som denne, hit kommer jeg gjerne tilbake på besøk igjen :)
Koselig med påskepakke med så masse fint oppi da. Ha en super påske videre!
Klem fra Bekka