mandag 20. juni 2011


Okey. Vi er voksne barn, ingen vits i å prøve å legge skjul på det. Og Star Wars er ganske awesome. Jeg har Star Wars morgenkåpe, kaffekopp, Iphone deksel, matboks og gudvethva vi mangler..Men det kan være ganske så KULT!

Star Wars er så mye mer enn bare filmer! Og vi er glad i nips. Og sw er jammen ganske kult i interiøret. Det varer nok ikke lenge før jeg begynner med Star Wars håndarbeid også..knis


Stakkars lille fremtidige unge som kommer til å leve i et Star Wars univers. neida. joda.
Det var en liten sjarmør som reiste seg opp for å synge en sang i barnehagen en dag. Jeg ventet spent på hva som skulle komme ut; Kaptein Sabeltann, lille lam, Drømmehagen.. Men neida, ungen åpnet kjeften og ut kom Justin Biebers "Baby"??!! What?! Jeg skulle tvunget i ungen piratkostyme og tatt han med på skattejakt, jeg!
Vi liker Star Wars. Og det kan ikke skjules om du kommer på besøk i Skjoldlia. Mannen er lykkelig over at jeg lar ham ha lekene (unnskyld, samleobjektene) fremme og på vift. Jeg har enda ikke tatt ham på fersken i å leke med dem i skjul (man må jo leke med dem, ellers tror de at vi ikke er glad i de?).


Jeg pusset opp pc-kroken for en stund tilbake, men det ble straks forvandlet til Star Wars kroken. Jeg må pent finne meg et annet sted å henge opp mine fargeklatter jeg..Men jeg innrømmer jo at de er ganske kule. Dritkule faktisk.


Vi har alt fra matbokser til spisepinner, usb huber, små figurer, store romskip og LEGO:)
Min favoritt er C3PO, han er herlig! Og de er en så flott duo han og R2D2.Apropos RD2D...Samlemani noen? 

Vi lover å ikke ende opp på tv i programmet "ekstreme samlere", kjære familie! Vi vil bare være barn litt til skjønner dere..
Liker du Star Wars?

Og for deg som kjenner deg litt igjen som en nerd; Star Wars eller Star Trek?8 kommentarer:

Hjem igjen sa...

Hehe, så bra! Utrolig mange kule SW figurer. Skulle nesten ønske at mannen min hadde samme lidenskap!! Angående den spraymalte lysestaken min, så har den ikke blitt vist fram på bloggen enda. Sigrid :)

Lille-Pippi sa...

Hei! Tusen takk for koselig kommentar! Og ja, kom gjerne tilbake! :)

Jeg har vært på besøk her inne hos deg noen ganger faktisk :) Veldig koselig blogg, med fine farger! Jeg liker Star Wars samlingen! Må jo vises fram! Star Wars er ikke bare filmer, det er religion, sier venninna mi :p Hehe

Jeg trodde jeg var følger inne på bloggen din allerede, men det var jeg visst ikke.. Nå er jeg det:)

Ha en fin kveld!

Lille-Pippi sa...

ÅJA! Fargen på stolen er fra Jotun Lady for ineriør og heter Vision.

Huldra sa...

Definitivt Star Wars, men Star Trek går veldig bra det også. :)

Fortsett å være barnlige! Superviktig spør du meg. Synes dere hadde en knallfin samling jeg. Selv har jeg skrevet R2D2 på brødbakemaskinen. Den se jo sånn ut.. :)

Mie fra Mies Mirakler sa...

Elsker Star Wars! Var det du som kjøpte C3po og R2D2 pezfigurer av meg? hihi! Har et Darth Vader håndkle for salg om dere er interessert ;) Barna mine er godt oppdratt så 6åringen har sett alle filmene ørten ganger og vesla har allerede fått sitt første Leia-kostyme (nei, ikke gullbikinien altså) ;D *♥*

Mie fra Mies Mirakler sa...

ojoj 8 åringen mente jeg! -og han har selvsagt Tautaun sovepose og et rikti utvalg i legofigurer også ;) *♥*

Anonym sa...

Hei!
Wars er alltid gøy!
Fin samling dere har, blir rent misunnelig her jeg sitter.
Har ikke store SW samlingen sjæl annet enn alle filmene,men samboer'n har litt av hvert nå. Darth Vader bubblehead, R2 D2 -eggeglass, Darth Vader-beltespenne. Så jeg vet godt hvordan du har det ;-)
Star Trek har jeg aldri fått sansen for, synes det er oppskrytt, men folk er forskjellige. Lenge leve Star Wars!
Klemmer fra Caza

Amalie sa...

Jeg eeeeeeelsker Star Wars!!

Du har så koselig blogg :)
Gratulerer med jobb hos Søstrene Grene! Sikkert kjekt å jobbe der også :D

Klem!
-Amalie