fredag 1. juli 2011

Uglepost

Jeg har fått uglepost i posten! knis. Skulle ønske den kom med en ekte ugle sånn som de gjør i Harry Potter, men det gjør ingenting altså tante - for innholdet var magisk! Jeg har verdens fineste tante. Bare se hva jeg kan kose meg med her i Ugleheimen.. (hmm - nytt navn?)


Jeg fikk det koseligste kortet jeg noen gang har fått; fine ord, ugle og med oppskrifter på boller og pizza bunn. YES! Jeg er møkk lei av ydmykelsen i å kjøpe 1-2-3 boller. Nå blir det andre boller. hoho.

Også har jeg fått verdens fineste ugle-nett! Jeg elsker mønstret og følte meg superfin når jeg trasket rundt kjøpesentret ista. Nå er jeg uglemor nå! Malte et bilde av en ugle også. Snakk om ugledilla?


En liten uglebok fulgte med, sammen med de skjønneste knappene jeg noen gang har sett. Jeg fant noen liknende i en boks her om dagen, bare at de var i agurker og bananer tror jeg, og husker jeg tenkte; sukk, om det bare hadde vært ugler! Takk, min fantastiske tante!

Noen som har et godt forslag til bruk av ugleknappene?


8 kommentarer:

Kine sa...

Jeg ville sydd dem inn i en ensfarget kardigan :-) Så heldig du er! Tanter er best <3

GITTE sa...

Kjempegøy gave!
For en snill tante du har:)
Du kommer sikkert på noe kjekkt du kan bruke knappene til.. Men sikker fint, som Kine sa, å sy dem på en kardigan:)

Ha en god fredag!
Klem GItte

Anne-Marthe sa...

Så utrolig fin den posen var :D Skjønner godt at du liker den :) Elsker de uglene, samma som på matboksen min som du likte så godt :)) klem gamletingretten :))

Kathrine 'Glimt' sa...

Jeg ville laget en hvit pute og pyntet den med ugleknapper :)

missnymo sa...

Ugler er kule asså! Flott gave da, fargerikt og fint var det også :)

Kokosbollerina sa...

For en skjønn gave. Kjempesøte ugleting og så verdens søteste kort da. :) Du kommer ok på noe fint å bruke ugleknappene til. God søndag! :) PS: Giveaway inne hos meg. :)

Anonym sa...

Så mange fine ugler. Skjønner godt at du er i ekstase. Du burde jo nesten ha en sånn strikka uglegenser eller lue. Tror det hadde passa deg perfekt. Ha en fortsatt fin-fin søndag.
Klemmer fra Caza

Blunke sa...

For en utrolig koselig post du fikk! Jeg tror jeg hadde satt ugleknappene på en pute, slik som Kathrine `Glimt` også har foreslått. Eller sydd meg et solbrille-etui, eller lommebok, med ugleknapper på. Fint blir det nok uansett, du er jo så flink!