søndag 26. juni 2011

Det satt tre ugler på en gren

Møt de nyinnflyttede uglene i Skjoldlia! De er min favoritt fra innkjøpet etter åpningen hos Søstrene Grene. For å få den trengte jeg meg frem i den store folkemassen, dultet forbi en kvinne med barnevogn, og grep tak i en og holdt den høyt over hodet i triumf. Nei det er ikke sant. Jeg trengte meg forsiktig frem jeg, med handlekurven allerede full og med pcen nederst, med en fullpakket tung veske over skulderen som stadig dunket borti noe eller noen, og prøvde å bære med meg denne høye, avlange og lekre wallstickeren i den evige labyrinten til kassa. Jeg må ha vært et komisk syn.(Jeg skal få tatt et bedre bilde så snart jeg kan, men linsa mi vil ikke høre på meg om dagen)


Men å bli svett i lua var verdt det for disse herlige uglene som lyser opp den tomme, hvite veggen.
HU-HU!

Vi har åpen kjøkkenløsning fra stuen, og det er ingen hemmelighet at det ikke er særlig mange tomme overflater igjen her, så den har fått plass på kjøkkenet. Jeg ser på den i skrivende øyeblikk fra sofaen. Den lyser opp! Da jeg kom hjem med den fikk jeg mannen til å gjette prisen, for jeg kunne nesten ikke tro det selv. Usle femogtyve kroner måtte jeg ut med. Sukk.. 


Det fulgte med en ekstra liten gren og den pynter opp lysbryteren på kjøkkenet. Jeg hater nemlig elektriske ting på veggene og skulle helst ønske at man kunne klappe i hendene for å styre lyset.

  

12 kommentarer:

Kokosbollerina sa...

Så fin og søt blogg du har. Digger uglene, og følger deg videre. Klem fra Kokosbollerina :)

Kathrine 'Glimt' sa...

...og siden jeg ikke har solgt uglen min idag tenkte jeg at jeg vil sende den til deg . Send meg adressen din på mail ; kathrinelindsay at gmail dot com så dumper den ned hos deg en vakker dag! Hvis du vil!
;)

Anne-Marthe sa...

ÅÅ, jeg elska den wallstickern :D Utrolig fint med de uglene :D Og den lille grenen ut fra lysbryteren var jo helt genialt :D klem gamletingretten :))

Lille-Pippi sa...

Hei hei!
Se her ja, så flott wallsticker! Jeg kjøpte også klistremerke med ugle på fra Søstrene :) I svart hvit min:) Ganske stilig! Kattene mine gikk dessverre til angrep på min da.. Så den er det ikke mye igjen av.. Sukk!

Ha en flotters dag!

martine sa...

Åå, den var herlig da! passet perfekt inn hos deg.. Luuurer på om jeg også må prøve å få tak i den i morgen jeg..

Søstrene grennes er genialt! :)

Blunke sa...

Uhu, så utrolig kule de stickersene var! Tror jeg må ta meg en tur innom Søstrene Grene i nær framtid jeg også. Morsomt å dekorere lysbryteren, de er jo sjelden veldig pene i seg selv :) Inspirerende!

Kine sa...

Stilig :) Spesielt synes jeg bladet på lysbryteren var artig!

I en Eske sa...

Kule ugler=)
Veldig fin blogg du har, her følger jeg med videre!!

Vimsa og Smula sa...

Så fine ugler! Søstrene Grene har utrolig mye fint, og så billig!

Signe sa...

Så fantastisk mange fine ugler dere har boende hjemme hos dere :) Lekent og gøy!

Fant dere akkurat etter tips fra Duse Pasteller, det er alltid stas å finne nye spennende blogger man aldri har sett før :)

Ha en finfin lørdagskveld!

Living White sa...

Ohh de uglene over komfyren var skjønne. Jeg har også fått litt sånn "ugletanker" om dagen, det er noe kult med å dekorere med de. Ser at du skal bli med på lasset på søstrene grene i Bergen, gratulerer! En fantastisk artig butikk å handle i, det er jo så mye stæsj til en rimelig penge å da er det artig å shoppe:)

Turid sa...

Så herlig den stickersen er! Kjempefin! :-)

Klem, Turid