torsdag 22. september 2011

om morgenen


Om morningen
er det deilig
å
bare
nyte en kopp te
og
lese
alle de flotte
bloggene
der
ute


Jeg fikk noen herlige krus til bursdagen min av svigers. De er fra Poul Pava og har barnslig herlige tegninger på seg. Jeg fikk også servietter i samme stil. 
De får meg til å smile.

Teposen min er fra Eva Solo og er morsom den også!



6 kommentarer:

Siv Annette sa...

Hei!:)
Jeg har virkelig falt for bloggen din, så fin som den er! Er rimelig ny her inne, men en fast følger av Uglebo er jeg :)
Tenkte jeg bare skulle si at om jeg går på bloglovin, søker opp http://www.uglebo.blogspot.com, og trykker "følg" på bloggen din, kommer jeg bare til den gamle bloggen. Og det er jo litt kjedelig siden det er her inne jeg vil følge deg.. :)
Uansett, ha en strålende torsdag :)

The Smiths sa...

Å, den "teposen" var søt, har jeg aldri sett før. Og herlige krus, da=) Det er kanskje ikke samme problem jeg har som Siv Annette, men når jeg legger inn den nye bloggadressa di i bloggrollen min, så lagrer den automatisk den gamle bloggadressa di isteden.. Skjønner ikke hva som skjer? (Sendte deg en mail om det, men vet ikke om du har fått den. Litt usikker på mailadressa di?) God helg, Thea! Klem=)

TheaJ sa...

Tuuuusen takk for så kjekke tilbakemeldinger!! :) Jeg blir kjempeglad og kniser høyt. Men problemene jeg har her på bloggen, er ikke til å glise av derimot.. Jeg er kjempefrustrert og aner ikke hvordan jeg kan fikse dette. Jeg finner heller ikke bloggen min på Bloglovin?

Noen som vet hva jeg skal gjøre?

Vigdis sa...

Så artige kopper! Har aldri sett slike før...

Turid sa...

Kjempefine de koppene. Har siklet litt på dem selv også. Morsom tepose du hadde, forresten ;-)

Ha en fin-fin dag! :-)

Klem, Turid

Silje... sa...

Ååå så mye fine ugle ting og saker du har :) kjempe fin blogg.Jeg har også ugle oppheng, hehe :)Begynner og bli litt ugle ting her nå, uglebilde (fra ikea på stua) Ugle kjede, ugle strømpe bukse"r til sønnen min,ugle pung osv.hehe.Denne bloggen skal jeg lagre:)