søndag 25. september 2011

utfordring: bare ett bilde

Søte Ida Susanne, med den nydelige bloggen Sukkertøy for Øyet, har en utfordring gående inne hos seg. Jeg slenger meg alltids på, men denne gangen var det litt vanskelig. Ett bilde som representerer deg og din blogg.

Hm.. Ugler! tenkte jeg da. Men så fikk jeg det liksom ikke helt til.. Skulle jeg ta ett bilde fullt av masse ugler? Nei. Det måtte bli noe annet. Så jeg styret litt og hentet litt ting jeg blant annet kjøpte meg på loppemarked igår. Ting jeg har dilla på og tang som du gjerne finner her inne.


Jeg er småforelsket i pasteller, jeg pusser gjerne opp ting selv med glade farger, jeg mottar gjerne tips og post med arvegods til å få hjertebank av.
Det finnes jo såklart mer jeg kunne dratt frem, jeg har jo dilla på ugler, men med dette syns jeg det var enkelt og greit. Det er jo ett bilde - med ting som dukker opp som du gjerne finner her inne. *smile*

Hva kjennetegner deg og din blogg?

Se flere her inne. 


8 kommentarer:

Stilleben sa...

Takk for hyggelig kommentar hos meg. Ja, jeg er veldig fornøyd med loppebrettet og alt det andre morsomme jeg fant, særlig lille Alessi-kanin. Men det er jo mannens, he he. Men tannpirkene kan vi ha sammen.

Maruska sa...

Du har en herlig blogg med masse fine bilder og farver. Jeg ble veldig inspirert av besøket!!

The Smiths sa...

Så artig å se bildet ditt! Tror vi liker en del av de samme tingene. Jeg har nemlig helt lik vase, kirsebærbolle og Figgjo-fat=) Og nesten lik stolen også. Stor klem

Hvite tulipaner sa...

Synes bildet beskriver stilen din godt jeg:)
Ugler er kjempesøte da!
Ha en fortsatt fin kveld!
Klem E

HJEM IGJEN sa...

Hei!
Kjempe flott bidrag, syns det beskriver stilen din godt!! Så morsom effekt du har brukt!

Endelig har jeg klart å få deg i bloggrullen min, den hang seg opp hver gang jeg prøvde - selv om jeg hadde uglebo adr din kom skjoldlia adr. Rart! Nå skal jeg følge godt med igjen :)

Klem Sigrid

Lidyll sa...

Hei du!
....kjempe fint bidrag du har til inne hos sukkertøys-ida!*smile*

..og så har jeg en god nyhet til deg! Du hadde sannelig et flott bidrag inne hos meg også, og er en av finalistene i stillebensutfordringen! Hurra*smile*

..avstemmingen foregår nå,og avsluttes førstkommende fredag (7okt) kl 17:30. Da kåres vinneren!*smile*

Flott kveld til deg!
Klem fra meg

Tine sa...

For en gif, jeg elsker gif! og flott bidrag også da:)

Morsomt å falle over bloggen deres, for driver å blogger om å skape et hjem selv. Det er så spennde!

Lykke til i utfordringene

Sol i Villa Blå sa...

Tusen takk for titten!

Ønsker en topp torsdagskveld :)