onsdag 26. oktober 2011

Prosjekt: bildevegg i gangen

Jeg har begynt på et lite prosjekt i gangen - jeg skal dekke begge skapdørene våre med bilder. Jeg har rett og slett brukt tack it - og lekre bilder! For litt siden fikk jeg noen skjønne nostalgiske glansbilder av min herlige tante i posten, disse skal såklart opp på veggen 


Ja, det har tatt tid! Og jeg har klippet og klippet.. Men jeg bor jo ikke alene heller, så mannen har også klippet! Han skal selvfølgelig få lov til å være med å bestemme, og kreativ som han er så får han lov til det av sjefen;-) Nå er både Star Wars og Batman med på inspirasjonsveggen sammen med interiør, glansbilder og gamle minner. Den er riktig så koselig å se på før man går ut døren!Inni skapet er det masse rot, men i disse to hyllene har det blitt orden med to kurver jeg kjøpte på loppemarked for litt siden. De er roosa og lyser opp!Tepper må vi ha, og disse fargerike ble med hjem fra jobb. Når snøen kommer skal mannen tvinges til å av seg på bena FØR han kommer inn. De er for fine til å tråkkes på. Er det flere som mener at når det skal være pent, så er det litt upraktisk også? Jeg hører ofte det fra det andre kjønnet her i huset.. hihi

I bakgrunnen henger uglebroderiet mitt jeg fikk av snille Kathrine med bloggen Glimt og under henger all ugleposten min. Der havner alle den koselige ugleposten jeg får:)


Har du bildevegg/inspirasjonsvegg?4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei på deg! :)

Så fint det ble, kan tenke meg at det tok tid. Man vil jo klippe ut det fineste. Flinke dere har vært. Smart å gjøre det på skyvedør, de som ellers er så kjedelige. Herlig!

Mange klemmer til deg!

:)

Anonym sa...

Så tøft det ble. Fin gang dere har.
Jeg er tilhenger av å ha det estetisk rundt meg, men hvis jeg synes noe er så fint at det ikke kan taes i bruk føler jeg det er litt poengløst å ha det. Men folk er forskjellige. Jeg har også en inspirasjonsvegg, den kan sees her:
http://envriddverden.wordpress.com/2011/06/13/inspirasjonsveggen/
Ha en fortsatt fin uke!
Klem fra Caza

Kine sa...

Fint! Jeg har ingen sånn bildevegg nei, men vil gjerne lage meg en inspirasjonsvegg :) Bare har ikke kommet så langt!
Men du, siden du har så liten skrift på bloggen din, blir det ekstra vanskelig å lese det når det er så "gjennomsiktig" skrift. Hvis du skjønner? Jeg må markere teksten og så lese :p

Men skjønner at du vil ha det slik altså :) Men om du skal endre på noe så er det det jeg ville endret.

Nok klaging fra meg! Jeg elsker bloggen din, men det vet du jo <3

Skattemaker Elilsabeth sa...

Så koselig vegg :) Jeg måtte faktisk ta frem min gamle perm med glansbilder fra barndommen og titte gjennom, men jeg kjenner det ligger litt tungt for hjertet å ta noen av de ut fra permen. Jeg får bearbeide tanken litt ;)

Jeg har ikke inspirasjonsvegg, men har laget inspirasjonsbokser ved å lime bilder utenpå de boksen jeg har sysaker og ting i, så ser jeg de alltid når jeg jobber :)

Fantastisk blogg du har!