torsdag 19. januar 2012

Sjokoladeverden

Igår skulle jeg i butikken å kjøpe melk og brød. Bare melk og brød. Jeg kommer til kassen og er meget fornøyd med at jeg har kommet meg til kassen med kun det jeg skal ha. Og det er da jeg får øye på den. Stor freia melkesjokolade. Jeg vet ikke om dere vet, men de har gjemt en gullbillett i hundre sjokolader! Ettersom jeg elsker sjokolade, så lever jeg litt i en Charlie og sjokoladefabrikken-verden om dagen. Og dere vet, i den verdenen glemmer man liksom alt annet og kjøper en sjokolade, for kanskje, kanskje, så ligger gullbilletten i akkurat den. Man løper hjem og glemmer alt som heter melk og brød, samler alle man er glad i rundt seg og river opp papiret.

Selvfølgelig var det ingen gullbillett. Så nå har jeg trøstespist hele driten og ligger på sofaen og ser på snøen som faller utenfor og innbiller meg at en liten rik og tjukk drittunge slikker i seg sjokolade fra sjokoladesjøen inne på Freia. Kaffimannen skjønte ingenting selvfølgelig og var skuffa for at jeg ikke hadde kjøpt noe godt til han også. "Men jeg tenkte jo bare på gullbilletten, skjønner du vel!"


3 kommentarer:

Barbros lille atelier sa...

Hi, hi, jeg må le:-) Utrolig vittig! Det der kunne jeg fint ha gjort og:-) Skal definitivt kjøpe med meg en Freia melkesjokolade når vi drar på hytten i morgen.

Ha en fortsatt fin dag i snøværet!

Klem

Mrs. Monday sa...

Takk for hyggelig kommentar inne hos meg og takk det samme! Nydelig blogg!

Og du, sjokolade øker livskvaliteten og det kan ikke være feil!

Mrs. Monday sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.