onsdag 11. mai 2011

Inspirasjon - kor e du?

Min inspirasjon har gått sin vei og etterlatt mange surrete tanker og en økende kløe i fingrene. Tror jeg har begynt på 13 forskjellige småprosjekter. Huset er et eneste rot og jeg går vel egentlig bare rundt å ser på alt jeg skal ta bilde av til bloggen..Dagene i barnehagen sluker all min energi og jeg er nesten ubrukelig når jeg kommer hjem, men det er verdt det å lage ø t a n-suppe og g r e s s-kake med småtrollene.

Været i Bergen har jo ikke vært til å klage på - noe som kanskje syns på lysene jeg har stående i vinduet på kjøkkenet? De har smeltet!? Da er det vel bare å kaste dem, for de knekker jo om jeg prøver å bøye dem.


Mitt neste prosjekt (som jeg har prioritert med den lille energien) er et spisebord og to stoler som jeg og gubben bar hjem fra loppis! Vi bor i toppetasjen på et rekkehus, og det var overraskende lite kjefting&smelling da vi bar de opp alle trappene. Døren var selvfølgelig akkurat for liten og vi måtte skru av bordplaten for å få hele bordet inn. Bena har nå fått en omgang med maling og så snart lønningen tikker inn skal jeg sette igang med bordplaten og stolene.

Min kjæreste skatt, Pat Albrick uglefatet jeg fikk av min tante, har vi hengt opp på veggen over de herlige knaggene og jeg syns spisekroken snart begynner å ta form!
Uglekofferten og de herlige klutene er fra Søstrene Grene som ble med hjem i kofferten fra hovedstaden.

Jeg har ordentlig VÅR følelse - og snart kommer sommeren! 6 kommentarer:

The Smiths sa...

Så nydelige farger på kofferten og klutene! De har så mye fint på Søstrene Grene=)

Li/Småtingene sa...

Synes jo du må ha en god porsjon inspirasjon for å ta så fine bilder, da!! Så kanskje inspirasjonen bare har tatt en annen form en liten stund? ;-)

Herlig uglekoffert!! Jeg elsker Søstrene Grene, men mannen min haaaaaler meg alltid gjennom på rekordtid når jeg en sjelden gang maser meg til å gå inn; så jeg finner jo ikke slike godbiter! Må visst dra alene ;-)

:-)

Anniken sa...

Ser fint ut :)

Håper oppholdet i O var hyggelig og at sommersola gir deg energi og motivasjon. Evig glad i deg

Solstrålå sa...

Ja,det går opp og ned med denne inspirasjonen her hos meg og!
Men nå blir mye av tiden brukt ute,og bloggen bærer preg av det!
Ønsker dere en herlig helg!
Goe klem fra Sol

Linda Merete sa...

Inspirasjon kommer og går. Jeg sliter litt selv, har mye jeg vil gjøre. Men lommeboka samarbeider ikke helt, tjener dessverre ikke nok til alt jeg vil:(
Men skal hive meg rundt på noen små prosjekter bare det blir litt mer stabilt vær.
Ønsker dere en flott 17. mai
Klem

anniken sa...

HE :) lys kan varmes opp igjen og rulles ut på bordet for å oppnå opprinnelig form. Du kan jo gjøre dette hvis du vil..