onsdag 22. juni 2011

Det er Figgjo, jo!

Om dagen blir jeg låst inne i en stor firkant av en bunker med airconditionen på fullt. Ja, jeg er på jobb og jeg jobber på et senter. Det er litt kjedelig å være innestengt hele dagen når det er så fint vær. Men heldige meg (og kundene kanskje) så er jeg fin i tøyet! Jeg har nemlig verdens snilleste mormor, som tok meg med på shopping i hovedstaden – og jeg endte opp med hele 19 plagg! Og de stakkars fillete, hullete, slitne og hvite tøyskoene mine ble byttet ut med splitter nye grå. Takk mormor – det var godt og det trengtes!

Det er gode nyheter for Kremmerhuset om dagen. Vi åpner nettbutikk til høsten! Da må dere passe godt på lommebøkene, folkens. Det går noen rykter om å åpne ny butikk også (nærmere meg!!), men hyyssj….Jeg har arvet noen lekre Figgjo kopper som jeg glemte å vise frem med arvegodset.! Jeg hadde vært så ivrig med utpakkingen at de havnet på kjøkkenet med en gang. Og jeg har så mye igjen som må plasseres! Men akkurat det er jo gøy. Romstere og ordne er jo halve moroa. Jeg tror ikke jeg er alene om å flytte på ting 17 ganger før det finner sin rette plass. *ler*. Og prikkete servise fra Europris har jeg ønsket meg en stund og klarte ikke å dy meg lenger. Prikkemanien slår til innimellom..Jeg har arvet noen gamle, fine retro tallerkener også. Nå kan dere bare komme på besøk, så skal jeg servere jeg! Også er det lov å tegne på bordet. knis

8 kommentarer:

Duse Pasteller sa...

Så nydelige kopper!
Fiine bilder!:)

Godt at ting er litt bedre nå og at bloggelysten har vendt tilbake:)

Det er visst marked i Skostredet hver søndag framover ja. Jeg kommer nok til å være en del etter ferien. Kanskje vi sees der??;)
Klem

Beate - Bia ved havet sa...

Nydelige kopper.

Og for en snill mormor. =D

ha en supertrivelig kveld!

Lille-Pippi sa...

Ah! Så fiiiine kopper! Og for en kjempesnill mormor! Jeg fikk pakke i posten av min egen mormor i dag:) Den kan ikke åpnes riktig enda da, for det er bursdagspresang :) Hehe :)

Fargekoden var til hjelp ja, håper jeg! Den spres gjerne, for den er faktisk enda finere i virkelighten ;) Tihi!

Klem og god kveld

skjerstad sa...

Jeg hadde blitt forelsket i disse , hvis de hadde vært mine ;) Så fine ! Og så søt mormor du har :)
Klem fra Janne

Trådsnella sa...

Søteste mormoren ja, er virkelig godt å få freshet opp i garderoben en gang i blandt! Skulle ryddet i min, er så mye klær som ikke blir brukt!

arvegodset og koppene var helt herlige. koseligt å servere med så flotte ting!

Klem silje

Anne-Marthe sa...

Tusen takk for den fine kommentaren om hjemmet mitt :D blir så glad! *smiler*.. De koppene var super kule :D Så utrolig deilig med nettbutikk, det blir farlig enkelt å handle på kremmerhuset da :D Jeg er vel ukentlig der å "titter" :D klem gamletingretten :))

Blunke sa...

Det hørtes ut som en veldig hyggelig bytur! Deilig med kvalitetstid og fornyelse av garderoben :) Veldig søte Figgjo kopper!

Lang Rekke sa...

Koppene var nydelige! Også måtte jeg smile litt da jeg så igjen Relieff-boka som vi hadde i kunst og kulturhistorie på musikklinja i hine hårde dage.