torsdag 23. juni 2011

Ommøblering fryder

Jeg har tatt meg tid til å pusle i hjemmet om dagen, ommøblere og flytte rundt på det meste. Og det blir jo nesten som nytt igjen! *smiler* Jeg prøver hele tiden å finne overskudd, og overtale mannen, til å gå på jakt i Bergen etter lopper og bruktskatter. Men det skjer liksom ikke...Ønsker meg så sårt et lite bord jeg kan ha mitt lille kreative hjørne.

Jeg glemte å vise dere den koselige vekten jeg låner av min fantastiske tante. Den lyser opp kjøkkenbenken og jeg har fastslått at det er mulig å være forelsket i lopper.


Men kjøkkenet har fått mye oppmeksomhet de siste dagene. Jeg har flyttet noen bøker inn (det er mangel på kokebøker dessverre), men det gjør meg ingenting. Jeg liker det!To bokser har også fått plass som støtte og inneholder minner og gamle brev. Merket med Dymo såklart!

Igår ble det også tid til mat her i heimen. Vi (les; fruen) lagde crispy chicken, med grønt ved siden av! Vi hadde litt problemer tidligere på dagen da mitt rotete, distre hodet slo til for fullt. Jeg ville nemlig ha stearinlysene mine tilbake til sin opprinnelige form - og bestemte meg da for å varme dem litt i ovnen. Glemte jeg de? JA. Noe som førte til en times skrubbing og deilig stearinlukt i hele huset. Sukk.... Jeg er heldig som har en mann som holder ut.


Men den beste kommentaren fikk jeg av mannen da jeg skulle ta bilde av den flotte maten jeg hadde stelt i stand. Jeg tror nemlig han syns jeg er litt treg og gjør alt mulig i sneglefart. Jeg sto ihvertfall over middagen og knipset (noe jeg overhodet ikke finner rart lenger) og da hørte jeg fra stuen: "Theaaaaa, ikke blogg mens vi spiser!!!"

*ler*

Tar bloggen mye tid hos dere?
9 kommentarer:

Duse Pasteller sa...

Dere har det utrolig fint!!:)
Klem, Janni - Duse Pasteller

Kathrine 'Glimt' sa...

hei ;) takk for kommentar inne hos meg. Gleder meg til Yardsale hihi... håper bare det kommer noen !
Hvis du vil kjøpe uglebildet kan jeg jo sende det til deg ;) det er veldig kult! :)

Anne-Marthe sa...

Hehe, jeg kjenner meg så igjen :D Herregud, hva er det du skal blogge om nå æ!? hehe :D klem :))

GITTE sa...

Hei!
Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg:) Blogging tar en del av min tid. Men synes at det er så fantastisk hyggelig å blogge:)
Så glad for at jeg fant bloggen din! Gleder meg til å følge deg videre:)
Klem Gitte

Blunke sa...

Takk for koselig kommentar på bloggen min forresten! :) Så mange fine bilder! Liker spesielt godt den vekten med de prikkete koppene oppå. Kul kontrast. Supersøte kopper! Mannen min syns bloggingen tar en del tid.. ikke jeg ;) Men kanskje det er litt typisk?

Hvite tulipaner sa...

Hei og takk for så koselig kommentar inne hos meg:)
Du har et nydelig hjem, med herlige detaljer! Hit kommer jeg tilbake.
Hehe, jeg måtte le litt av det du skriver her. Jeg kjenner meg absolutt igjen. Det er rart gutta holder ut med oss;)
Og ja, det går en del tid på bloggen, men så lenge det er artig så gjør det ikke så mye:)
Klem fra meg

Mor og datter sa...

Tusen takk for gratulasjonen på dagen min <3 Koselig!

så utrolig koselig blogg du har!! :) Jeg brukte masse tid på blogging en stund, så datt jeg litt vekk. Men nå er jeg på vei full fart tilbake! hehe

Klem

God helg!

cam sa...

Takk for koselig hilsen!

Kul blogg du har, og et lekent hjem:)

Daisys home sa...

Så koselig at du hadde lagt igjen kommentar hos meg :)
Mye fint å se her inne hos deg..skal kose meg med å se mere..
Ha ei finfin helg
klem