fredag 24. juni 2011

Søstrene Grene har kommet til Bergen!

GJETT hva jeg hadde med meg i mine kule blafre-matbokser på jobb idag? Hoho. Igår fôret vi nemlig diabetesen med masse deilig skjokoladekake og jordbær. Som forøvrig må være de beste jordbærene jeg noen gang har smakt.
Så det er litt sommer allikevel?

Jeg fikk jo streng bekskjed om å ikke blogge under middagen igår, men desserten falt tydeligvis i smak. Jeg skulle til å ta en bit da han utbrøt; "VENT! Har du tatt bilde?!". Hoho. Så da var det frem med kameraet og knips knips - se på alle kaloriene vi trykket i oss igår! *smile* Fine mannfolket mitt.Melder du deg forresten inn for nyhetsbrev fra Kremmerhuset får du nå 25% rabatt på hele ditt neste kjøp. Det ekke værst!

Jeg klarte ikke å sitte stille på rumpa før jobb idag - jeg måtte ta den lange turen inn til byen for å ta en sniktitt på nyåpningen av Søstrene Grene. Vel, sniktitt og sniktitt du..Jeg ble der inne en time visstnok. Gikk meg nesten vill blant mangfoldet av mennesker og billige priser. Hele handlekurven bare fyllte seg opp av de lekreste ting..sukk.
Men køen var lang og jeg ble svett i lua på vegne av de stakkars ansatte som hadde bankterminal-, kasseproblemer og gratis papirposer veggimellom. Men det er en nydelig butikk!
Skal vise dere hva jeg fikk kapret meg, skal bare hjem å spise litt kake først. knis.


1 kommentar:

Anne-Marthe sa...

Jahooo :D Søstrene grene er min nr1 butikk !! :D Jeg elsker alt det er å se på og kjøpe, hihi :)) Nydelig den lille matboksen, flere av barna i bhg har den ;) klem